top of page

2018-as menyasszonyi smink-trend


Elérkezett a tavasz, vele együtt az esküvői időszak is kezdetét veszi. Akkor szép egy menyasszonyi smink, ha szinte láthatatlan, mégis kiemeli a szépséget.

Akár a visszafogottabb, természetes, akár a merészebb színeket kedveli, idén biztosan megtalálja az ön számára tökéletes árnyalatot, amiben bátran tündökölhet. Lássuk, mit tartogat a 2018-as esküvői sminktrend!

Természetesség

Idén is hódítanak a natúr színek, melyek kiemelik a menyasszony természetes szépségét. A letisztultság, a finom vonalak és a pasztellszínek jellemzik ezt a sminket. Egy leheletnyi pír az orcákon, vékony cicás tusvonal egy vízálló szempillaspirállal és pasztell árnyalatú rúzs a tökéletes választás ehhez a szetthez.

Metálfény

Idén a csillogásé a főszerep. Az arany, bronz és bézs árnyalatai igézővé varázsolják a tekintetet. Ideális azoknak a menyasszonyoknak, akik a természetesebb hatású sminkre esküsznek. Akik merészebbek, azokon remekül mutatnak az ezüstös szürke, a jegeskávé, a kék és a lila árnyalatai. Műszempillával tehetjük drámaibbá a hatást, ezáltal még igézőbbé válik a tekintet.

Füstös smink

Örök klasszikus, minden évben visszatérő trend. Azért jó választás, mert bármilyen színnel kombinálható. Csak a menyasszonytól függ, mennyire szeretne extrém sminket. Csillámmal, glitterrel is megbolondítható, csak a képzelet szabhat határt. Ilyen szemhangsúlyos sminkeknél érdemes natúr rúzst választani, a barackos, rózsás árnyalatok remekül passzolnak ehhez az összeállításhoz.

Fényes ajkak

Míg tavaly a matt rúzsok hódítottak, addig idén a szájfényeké lesz a főszerep. Tökéletes választás a ragyogás kedvelőinek, hiszen természetes és könnyű viselet, hidratálja az ajkakat, és minden korosztály számára ideális. A természetes szépség kiemelésére válasszon rózsás, barackos, vagy nude árnyalatok közül. Ezek a színek a füstös szemsminkhez is tökéletesen passzolnak. Az áttetsző szájfények nagy előnye, hogy optikailag teltebbé varázsolják az ajkakat. A sötét színek kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő árnyalatot, az örök vörösön át egészen a padlizsán liláig, vagy a feketéig, megspékelve egy leheletnyi ragyogással. Sötét árnyalatú ajkak esetében a szemsmink legyen természetes hatású!

bottom of page